The best Side of Borduur en Opdruk

Wiki Article

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Alweer erg tevreden more than mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn emblem op de verschillende variety blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste logo te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Als u interesse heeft in één van onze producten of u heeft vragen met betrekking tot borduringen of bedrukkingen schroom dan niet om Get in touch with satisfied ons op te nemen.

Of je nu kiest voor geborduurde polo’s voor je winkelpersoneel of fleecejassen voor je buitendienstmedewerkers, met borduurwerk zet je je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart.

Tremendous snelle provider en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij satisfied de shirts die ik besteld heb!

Alweer erg tevreden over mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn brand op de verschillende sort blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Onwijs lieve eigenaar! Super goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en more info het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

I'm really delighted about my order! The printing was rapid and of extremely high-quality, in addition the interaction Together with the operator was really enjoyable. I undoubtedly endorse this shop!

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het start off goed meegedacht over het bedrukken van onze kleding satisfied brand's.

In deze tekst ontdek je alles more than het borduren van kleding, van de verschillende technieken tot de voordelen voor je bedrijf of persoonlijke stijl. Lees verder om te leren hoe je jouw kledingstukken kunt transformeren satisfied een unieke borduring. Je kunt natuurlijk ook altijd kleding bedrukken.

Borduren is het satisfied naald en garen aanbrengen van motieven, emblem’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd met borduursels.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Report this wiki page